Antena 3 Actualitate Noi cartele la metrou, introduse în următoarele două săptămâni. Care este cea mai avantajoasă

Noi cartele la metrou, introduse în următoarele două săptămâni. Care este cea mai avantajoasă

de S.T.    |    04 Oct 2017   •   18:40
Noi cartele la metrou, introduse în următoarele două săptămâni. Care este cea mai avantajoasă
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro

Noile titluri de călătorie, respectiv cartelele cu o călătorie, cele de grup sau abonamentul anual, ar putea fi introduse în două săptămâni, a declarat miercuri Marin Aldea, directorul general al Metrorex.

„Proiectul de ordin ştiu că a fost semnat. El a fost promovat pe circuit pentru a fi publicat în Monitorul Oficial. Cum se publică în Monitorul Oficial, în termen de cinci zile se pune în aplicare. Noi am tipărit deja cartelele. Sunt distribuite la casierii, deci suntem pregătiţi”, a spus Marin Aldea, citat de Agerpres.

Conform unui ordin de ministru, Metrorex va introduce titluri noi de călătorie, astfel: cartela cu o călătorie (2,5 lei), abonamentul anual (720 de lei), cartela grup 3 persoane (5 lei), cartela grup 4 persoane (6,5 lei) şi cartela grup 5 persoane (8 lei).

Conform Anexei proiectului de Ordin, tarifele de călătorie deja existente în circulaţie rămân la aceleaşi tarife, după cum urmează: cartela cu două călătorii (5 lei), cartela cu 10 călătorii (20 de lei), abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii (70 de lei), abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii (25 de lei) şi abonamentul de o zi (8 lei).

Întrebat despre biletul unic RATB - Metrorex, Aldea a afirmat că acesta ar putea fi introdus la începutul anului viitor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close