Antena 3 Actualitate Novice în ale şofatului şi dornic să-şi impresioneze prietenii, a intrat cu maşina într-un stâlp şi a sfârşit la spital

Novice în ale şofatului şi dornic să-şi impresioneze prietenii, a intrat cu maşina într-un stâlp şi a sfârşit la spital

de O.P.    |    16 Ian 2012   •   07:47
Novice în ale şofatului şi dornic să-şi impresioneze prietenii, a intrat cu maşina într-un stâlp şi a sfârşit la spital

Trei tineri din Botoşani au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp, s-a rostogolit şi a ieşit de pe carosabil.  Şoferul îşi luase de puţin timp carnetul şi împrumutase maşina de la un prieten. Din cauza vitezei foarte mari nu a mai putut controla autoturismul şi a intrat într-un stâlp pe care l-a aruncat la aproape 50 metri de maşină.

Şoferul de 19 ani avea permis de numai şase luni. Fără să ţină seama de lipsa de experienţă în ale şofatului şi-a rugat un cunoscut să-i împrumute maşina ca să iasă la o plimbare cu prietenii. Nu a apucat să conducă prea mult. Din cauza vitezei, într-o curbă, maşina a derapat a lovit un stâlp de iluminat şi s-a răsturnat de mai multe ori.

Şoferul a scăpat nevătămat, însă prietenii lui au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Acum, tânărul de 19 ani va fi nevoit să plătească reparaţiile maşinii împrumutate şi să plătească pentru spitalizarea prietenilor săi.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close