Antena 3 CNN Actualitate Nu căuta aceste cuvinte pe Google. Cele mai periculoase rezultate sunt aici

Nu căuta aceste cuvinte pe Google. Cele mai periculoase rezultate sunt aici

Nu căuta aceste cuvinte pe Google. Cele mai periculoase rezultate sunt aici
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Sep 2017   •   10:14

O companie pentru securitate cibernetică a stabilit care este cea mai periculoasă vedetă din 2017 din cauza eventualelor riscuri legate de căutarea numelui său pe internet.

Atenție mare atunci când o căutați în mediul online pe cântăreața Avril Lavigne, în vârstă de 32 de ani. Căutarea numelui acesteia generează cele mai periculoase rezultate, care îi pot expune pe internauți la site-uri periculoase și malware.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de compania de software pentru securitate cibernetică McAfee.

Potrivit libertatea.ro, Avril Lavigne, despre care, în urmă cu câteva luni, s-ar fi spus că ar fi murit, devine astfel prima muzician care ocupă poziția întâi în acest nedorit top.


”Este absolut necesar să aibă răbdare și să ia în considerare riscurile asociate cu căutarea unui conținut care poate fi descărcat. A gândi înainte de a da click înseamnă mult din punctul de vedere al securității online”, i-a sfătuit Gary Davis, de la compania McAfee, pe internauți.

Pe lista celebrităților riscante atunci când vine vorba de căutare pe internet se mai regăsesc Bruno Mars, celine Dion, Justin Bieber, Beyonce și Katy Perry.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close