Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Romeo Popescu, previziuni despre cele două războaie care zguduie lumea: "Este un an în care se plătesc multe polițe din trecut"

Numerologul Romeo Popescu, previziuni despre cele două războaie care zguduie lumea: "Este un an în care se plătesc multe polițe din trecut"

Numerologul Romeo Popescu a făcut previziuni pentru 2024 la Antena 3 CNN. Unul dintre subiecte dezbătute a fost legat de continuarea celor două războaie care se duc în prezent în lume.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2024   •   21:30

Ce înseamnă 2024 pentru o planetă bântuită de două războaie?

"Înseamnă un an de așezare. Este un an în care se plătesc multe polițe din trecut, nu neapărat din 2023. Din punct de vedere numerologic anul 2017 este anul de unde au debutat problemele. 

2024 este un an al justiției, al clarității, al lucrurilor date pe față. Cifra 8 care este totalitate anului este o cifră de pământ, deci lucrurile vor fi mult mai clare. 

Totuși avem această particularitate, 24, (2+4=6). Doi este o cifră conflictuală, iar patru este cadrul de manifestare. Acest 6, cifra agresivității poate aduce în anumite cadre mai multe conflicte bazate pe două direcții: orgoliu și bani", a declarat numerologul Romeo Popescu

Având două războaie, ne putem aștepta și la un al treilea?

"Nu cred. Anul viitor nu avem timp de conflicte. Este un an financiar în care trebuie să facem bani, iar pentru a face bani trebui să lăsăm lucrurile în pace", a precizat Romeo Popescu

Întrebat dacă putea fi intuită data la care a pornit conflictul dintre Israel și Hamas (7.10.2023) numerologul a declarat că acest război este o chestiune care nu ține de conflictul în sine, ci de un orgoliu, probleme din spate, din trecut. 

"Acest conflict are darul de a așeza cele două popoare să se așeze în matca lor. Și nu se va opri până când fiecare popor nu va fi la locul lui. Șapte este o cifră a lucrurilor care vin din trecut. 

Este posibil să se stopeze acest conflict în 2024, dar se va relua. În luna mai va fi o perioadă în care se vor relaxa lucrurile", a mai adăugat Romeo Popescu, în cadrul previziunilor făcute la emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN. 

Războiul din Ucraina, a izbucnit pe 24.02.2022

"Acest război a început pe destinația cinci. Aici avem un destin conflictual. În 2024, aceștia se vor așeza la masa tratativelor pentru discuții, dar se vor apuca iar pentru că nu se vor înțelege. 

Fie în aprilie, fie în august va fi o perioadă de liniște dar se vor relua conflictele. Totuși, 2025 ar putea fi anul în care se va încheia conflictul dintre Ucraina și Rusia", a încheiat Romeo Popescu.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close