Antena 3 Actualitate O familie din Suceava REFUZĂ să îşi mai lase copiii la şcoală

O familie din Suceava REFUZĂ să îşi mai lase copiii la şcoală

de G.S.    |    18 Ian 2014   •   10:18
O familie din Suceava REFUZĂ să îşi mai lase copiii la şcoală
Sursa foto: Foto: Agerpres
O familie din Suceava refuză să-şi lase copiii să meargă la şcoală. Directorul şcolii spune că părinţii au recurs la acest gest după ce unul dintre copii a rămas repetent. 
 
Mai mult, tatăl i-ar fi spus directorului că îşi va lăsa copiii la şcoală doar dacă îi va da asigurări că aceştia vor promova clasa.
 
La rândul lor, părinţii copiilor susţin că nu şi-au mai lăsat copiii la şcoală din cauza scandalurilor care ar avea loc acolo şi spun că fata lor a fost lăsată repetentă fără motiv. 
 
De la începutul anului, cei cinci copii ai familiei Olenici din localitatea suceveană Horodnicu de Jos nu au ajuns deloc la şcoală. Totul din cauza părinţilor, care le-au interzis acest lucru pe motiv că în şcoală s-ar petrece evenimente ruşinoase. 
 
Conducerea şcolii şi cadrele didactice dezmint toate acuzaţiile şi spun că motivele ar fi cu totul altele. 
 
Cazul a intrat şi în atenţia celor de la protecţia copilului care s-au autosesizat. Oficialii DGASPC spun că vor cere măsuri dure, până la decăderea din drepturile părinteşti, dacă familia nu îşi va lăsa copiii să meargă la şcoală.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close