Antena 3 Actualitate O nouă înșelătorie pe litoral. Fiți cu băgare de seamă pentru a nu rămâne fără bani în buzunar!

O nouă înșelătorie pe litoral. Fiți cu băgare de seamă pentru a nu rămâne fără bani în buzunar!

de Laura Dinu    |    31 Iul 2020   •   07:45
O nouă înșelătorie pe litoral. Fiți cu băgare de seamă pentru a nu rămâne fără bani în buzunar!
Sursa foto: Hepta

Pe litoralul românescu a apărut o nouă escrocherie. Sub pretextul unor ședințe foto profesioniste, sunt puși să plătească mii de lei. Escrocii le promit apariția fotografiilor cu bebelușii lor în reclamele unor producători străini de haine, însă, în realitate, dispar cu banii.

Fotografii sunt răspândiți pe promenada stațiunilor și atrag turiștii în niște studiouri improvizate din apropiere. Discuțiile se poartă în birouri amenajate lângă aparatura foto. Tocmai pentru a da senzația de seriozitate. 

”Înșelătorie ce faceți dumneavoastră aici. Ce v-au pretins doamnă că vă oferă? Haideți să îmi explicați!”, se aude spunând un bărbat care a surprins imaginile cu o cameră.ascunsă. ”Pampers, hăinuțe de firmă...”, spune o persoană pe care escrocii tocmai încercau să o păcălească. 

Pentru a participa la ședința foto promisă oamenii plăteau și 2.000 de lei de persoană

O razie a poliției economice împreună cu Protecția Consumatorului a devoalat o întreagă rețea de falși fotografi de modă, în Mamaia și Eforie Nord. Luați prin surprindere, falșii agenți de modelling au dat din colț în colț. Aveau zeci de contracte cu turiștii care le căzuseră în plasă. 

OPC a dat 4 amenzi în valoare totală de 20.000 de lei, iar firma a fost închisă. La acest moment, ancheta a fost preluată de polițiștii constănțeni. 

Toți turiștii înșelați au fost sfătuiți să depună plângere la poliție. 

 

×
Subiecte în articol: inselatorie escrocherie litoral

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close