Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Slatina, Suceava, o nouă șansă pentru trei familii greu încercate de viață

Primarul din Slatina, Suceava, o nouă șansă pentru trei familii greu încercate de viață

Trei familii greu încercate din comuna Slatina, județul Suceava vor avea o viaţa mai bună. Două au primit deja casă nouă, iar pentru cea de-a treia se lucrează la foc automat pentru a avea un acoperiş sigur deasupra capului. Toate au fost ridicate de primarul comunei care nu a putut rămâne indiferent la greutăţile semenilor săi. Acum, o tânără mamă ţintuită la pat de o boală cruntă aşteaptă cu sufletul la gură să se mute în casă nouă.

Primarul din Slatina, Suceava, o nouă șansă pentru trei familii greu încercate de viață
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2020   •   22:50

Mihaela este mama trei copii minori. La 39 de ani o boală nemiloasă a ţintuit-o la pat. Pentru că nu avea cine să o ajute s-a mutat, cu tot cu copii, la mama ei, în comuna Slatina din județul Suceava.

Locuinţa, însă, este extrem de mică şi modestă. Primarul, impresionat de soarta grea a femeii, şi-a pus în gând să le ridice o casă nouă. 

Mihaela are două fete de 7 şi 10  ani care merg acum la şcoala din comună. Fata cea mare, adolescentă, se va muta şi ea din Hunedoara la Suceava ca să-şi ajute mama.

Noua locuinta va avea doua camere, o bucatarie, o baie si un hol generos. Familia va beneficia si de apă curentă.

"Am venit aici, am găsit ceea ce ați văzut și de îndată m-am hotărât să le schimb un pic soarta, sau viața. Și m-am hotărât să le fac o casă. Și cu ajutorul lui Dumnzeu voi reuși", a declarat Vasile-Vlăduț Gherman, primarul comunei Slatina din Suceava.

Nu este prima oară când edilul localităţii sare în ajutorul semenilor. Alte două familii, greu încercate s-au mutat în case noi, construite din temelii pe cheltuiala primarului.

În cel mult o luna de zile şi familia Mihaelei se va muta în noua locuinţă, promite primarul. Pentru copii edilul a pregătit deja hainele pentru sezonul rece.

×
Subiecte în articol: Slatina Suceava
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close