Antena 3 CNN Actualitate O prostituată a dat foc unei benzinării din Berceni. Femeia consumase etnobotanice

O prostituată a dat foc unei benzinării din Berceni. Femeia consumase etnobotanice

O prostituată a dat foc unei benzinării din Berceni. Femeia consumase etnobotanice
23 Noi 2010   •   22:35

Din cauza etnobotanicelor, o benzinărie era să sară în aer noaptea trecută, în Capitală. O prostituată a consumat atât de multe plante încât era convinsă că este urmărită de nişte indivizi periculoşi. Ca să scape de ei, tânăra a turnat 70 de litri de benzină şi i-a dat foc.

Camerele de supraveghere din benzinărie au surprins-o pe femeia care a provocat incendiul. Tânăra stropeşte cu pompa de benzină ca şi cum ar fi fost un furtun cu apă. Niciunul dintre angajaţii benzinăriei nu intervine. Nestingherită, femeia scoate o brichetă, o aprinde şi o aruncă. Într-o fracţiune de secundă, pompele cu benzină sunt cuprinse de foc. Flăcările ajung pînă la cupola benzinăriei.

 

Cu o cizmă aprinsă, tânăra încearcă să se depărteze. E prinsă de angajaţii benzinăriei care reuşesc să stingă focul şi să o reţină până la venirea poliţiei.

“Este cercetată pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere. A declarat că în fapt a vrut să se automutileze, declaraţiile sale sunt incoerente. Ba spune că a consumat substanţe etnobotanice, ba că o ameninţă poliţia, ba că o ameninţă clanurile din Bucureşti”, a declarat comisarul Christian Ciocan, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

Deşi piromana a turnat pe lângă ea peste 70 de litri de benzină, doar ghetele ei au avut de suferit. “Femeia nu a suferit leziuni corporale, i-au ars câteva fire de păr şi cizmele cu care era încălţată”, a precizat Christian Ciocan.

La secţie, poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu o veche cunoştinţă. O prostituată de 26 de ani care a petrecut ceva timp şi prin închisoare. Probabil va ajunge din nou acolo acuzată de distrugere. Reprezentanţii benzinăriei au refuzat să comenteze incidentul. Anchetatorii spun însă că daunele se ridică la câteva mii de euro.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close