Antena 3 Actualitate O tânără a fost cerută în căsătorie, la înălţime, într-un balon cu aer (VIDEO)

O tânără a fost cerută în căsătorie, la înălţime, într-un balon cu aer (VIDEO)

26 Sep 2010   •   23:32
O tânără a fost cerută în căsătorie, la înălţime, într-un balon cu aer (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Observator

O zi în balon poate fi perfectă. O cerere în căsătorie la înălţime e, însă, de neuitat. O tânără din Târgu-Mureş a trăit asta chiar la Parada Baloanelor de la Câmpul Cetăţii. Şi nu a fost singura care a avut parte de senzaţii tari la altitudine.

Sunt emoţionaţi şi asta se vede dintr-o privire. Şi nu pentru că ar fi pentru prima oară într-un balon cu aer cald. Ionuţ are de făcut un anunţ important. De la sol, îl ajută prietenii, care au desenat întrebarea pe o pancartă imensă.

Un an de zile a aşteptat Ionuţ momentul să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii.

Şi nu au fost singurii care au avut emoţii la înălţime. Peste 10.000 de oameni au trecut în acest week-end pe la Câmpu Cetăţii. Plimbările cu balonul au fost cele mai căutate. Un zbor a costat în jur de 250 de lei, dar în nacela unui balon încap, în medie, patru-cinci persoane.

Cei care au vrut adrenalină, au ţinut-o dintr-un zbor în altul. Au mai avut la dispoziţie parapante şi deltaplane.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close