Antena 3 CNN Actualitate O turistă franceză a căzut într-un canal neacoperit din centrul Aradului

O turistă franceză a căzut într-un canal neacoperit din centrul Aradului

O turistă franceză a căzut într-un canal neacoperit din centrul Aradului
Sursa foto: Foto: cronicavj.ro
17 Noi 2012   •   11:22

O tânără din Franţa a ajuns la spital, vineri seară, după ce a căzut într-un canal neacoperit aflat pe un trotuar din centrul municipiului Arad, victima suferind leziuni la torace şi la picioare, conform Mediafax.

Tânăra din Franţa 23 de ani şi se află în vizită în Arad, iar vineri seară a ieşit la plimbare prin centrul oraşului împreună cu doi copii.
   
Conform martorilor, tânăra a căzut într-un canal descoperit din Piaţa Avram Iancu, aflat în faţa unui restaurant.
   
Turista acuza dureri şi a fost ajutată de trecători să iasă din canal, în timp ce la faţa locului a fost chemată o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.
   
Porivit reprezentanţilor spitalului, pacienta are un traumatism toracic, contuzie de gleznă şi zgârieturi, dar a refuzat să rămână în spital, părăsind unitatea în cursul nopţii, după ce a primit îngrijiri.
   
Canalul în care a căzut turista din Franţa este descoperit de câteva săptămâni, după ce a fost furat capacul, însă nu se ştie în adminsitrarea cui se află.
   
Reprezentanţii Companiei de Apă Arad afirmă că în fiecare lună sunt furate 40 de capace numai de la canale aflate în administrarea societăţii, iar paguba anuală produsă de hoţii de fier este de aproape 300.000 de lei.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close