Antena 3 CNN Actualitate Oamenii stau ore întregi în ger să depună declarațiile pentru plafonarea prețului la energie, în toată țara

Oamenii stau ore întregi în ger să depună declarațiile pentru plafonarea prețului la energie, în toată țara

Cozi interminabile la furnizorii de energie electrică și nervi întinși la maxim! Zeci de oameni stau în frig, ore în șir, pentru a depune declarațiile pe propria răspundere pentru consum plafonat.

Oamenii stau ore întregi în ger să depună declarațiile pentru plafonarea prețului la energie, în toată țara
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    20 Dec 2022   •   15:09

În mai multe zone ale țării, oamenii s-au trezit de la primele ore ale dimineții și s-au așezat la rând, în fața sediilor companiilor de furnizare a energiei electrice, pentru a depune declarațiile pe propria răspundere pentru prețul plafonat. 

Oamenii sunt speriați că nu vor mai avea timp să depună cererile în timp util, astfel încât să beneficieze de un preț plafonat la energie și să nu ajungă în imposibilitatea de a-și achita facturile.  

De exemplu, la Galați, în fața sediului Enel, oamenii au stat ore întregi în frig. Și asta deoarece declarațiile pe proprie răspundere și contractele de comodat se pot încheia doar la sediul distribuitorului din județul de reședință. 

Numai pentru eliberarea bonului de ordine oamenii au fost nevoiți să stea mai mult de 2 ore la coadă, afară în frig, urmând alte ore la altă coadă, tot afară în frig, pentru depunerea documentelor, scrie criticarad.ro

Și la Ploiești, de teamă să nu plătească prețuri mai mari la factura de curent, oamenii s-au așezat la coadă încă de la primele ore ale dimineții, în fața companiei Electrica. Angajații au fost nevoiți să stea cu ușile închise și să lase înăuntru doar un anumit număr de persoane, pentru a nu se crea aglomerație.  

Lucrurile nu au stat mai bine nici la Mehedinți. În Drobeta Turnu Severin, oamenii au stat buluc, ore întregi, pentru a depune declarațiile.  

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close