Antena 3 CNN Actualitate Oana Schmidt Hăineală îi răspunde premierului Ponta. Vezi ce a declarat aceasta

Oana Schmidt Hăineală îi răspunde premierului Ponta. Vezi ce a declarat aceasta

Oana Schmidt Hăineală îi răspunde premierului Ponta. Vezi ce a declarat aceasta
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Apr 2013   •   19:43

Preşedintele CSM i-a comunicat premierului că detaşarea lui Daniel Morar în funcţia de prim-adjunct al procurorului general, începând din 2 aprilie, nu constituie o "prelungire" a mandatului interimar şi corespunde cerinţelor de legalitate, Ministerul Public având asigurată conducerea, scrie Mediafax.

Prin adresa trasmisă miecuri premierului Ponta, Oana Schmidt Hăineală a arătat că prin Hotărârea nr. 81 din 25 martie, Secţia pentru procurori a hotărât detaşarea lui Daniel Morar de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al PICCJ, pentru o perioadă de şase luni, cu începere din 2 aprilie 2013, "această detaşare neconstituind o «prelungire» a mandatului interimar".

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că a făcut numirile pentru procurorii şefi, deşi anunţase iniţial că vor fi făcute de noul ministru al Justiţiei, după ce a văzut poziţia lui Daniel Morar, care i-a spus că nici după 8 iunie nu vrea să plece de la Parchetul General.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close