Antena 3 CNN Actualitate România TV, prinsă când fura imagini de la Antena 3. Comentarii savuroase la "Sinteza zilei"

România TV, prinsă când fura imagini de la Antena 3. Comentarii savuroase la "Sinteza zilei"

România TV, prinsă când fura imagini de la Antena 3. Comentarii savuroase la "Sinteza zilei"
07 Oct 2015   •   22:07

Oana Stancu Zamfir a comentat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", incidentul de ieri de la TV, când canalul România TV a transmis imagini preluate în direct de la televiziunea Antena3.

Pe un Breaking News de la DNA, unde era audiat Titus Corlăţean, pe emisia România TV s-a putut observa logoul emisiunii "Esenţial" şi prezentatoarea Antena 3 Alina Petrescu.

"Înseamnă că nu mai vin valizele cu 500 de mii de euro de la Dorin Cocoş către postul respectiv de televiziune şi că poate nici domnul Ghiţă nu mai e atât de prosper în a colecta, prin contracte cu statul, milioane de euro care să ajungă în acest post de televiziune", a declarat Oana Stancu Zamfir, la Antena 3.

Mai mult, Oana Stancu Zamfir a arătat că, după incidentul de la România Tv, imaginile prezentate în exclusivitate la Antena 3, spre exemplu cele cu negocierile între Mircea Băsescu şi familia lui Bercea Mondial, ar putea ajunge astfel şi la alte posturi de televiziune.

Poate le vor prelua şi celelalte posturi. Constatăm că pe cele de până acum nu le-au preluat, a mai spus Oana Stancu Zamfir.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Oana Stancu Zamfir Esential
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close