Antena 3 CNN Actualitate Octavian Ursulescu, la căpătâiul Cristinei Stamate. ”Ne-a pierit zâmbetul”

Octavian Ursulescu, la căpătâiul Cristinei Stamate. ”Ne-a pierit zâmbetul”

Octavian Ursulescu, la căpătâiul Cristinei Stamate. ”Ne-a pierit zâmbetul”
28 Noi 2017   •   16:41

Octavian Ursulescu a mers să-i aducă un ultim omagiu actriței Cristina Stamate, care a încetat din viață luni dimineață, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la Teatrul Constantin Tănase din Capitală, pe scena căruia vedeta a intrerpretat zeci de roluri și a încântat public de toate vârstele.

La priveghiul artistei de revistă au venit numeroși admiratori, dar și colegi de breaslă.

Printre cei care au mers la Teatrul Constantin Tănase să-i aducă un ultim omagiu s-a aflat și prezentatorul de evenimente Octavian Ursulescu, care a făcut și câteva declarații.

 “A fost o mare actriță, un suflet cald și un zâmbet, un zâmbet cuceritor și o bucurie pe care o transmitea în spectacolele sale de la Teatrul Constantin Tănase. După Stela Popescu, iată, la atât de puțin timp, se reîntâlnesc în ceruri aceste două mari prietene. Zâmbetul, care ne-a pierit și nouă pentru câteva zile, sper să ne revină pentru că această a fost lecția lor de viață: “Bucurați-vă de tot ce ne înconjoară, râdeți și fiți fericiți!”, a declarat Octavian Ursulescu, potrivit libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: Cristina Stamate
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close