Antena 3 Actualitate Oferte şi reduceri la Târgul de Nunţi din Bucureşti

Oferte şi reduceri la Târgul de Nunţi din Bucureşti

26 Feb 2012   •   21:51
Oferte şi reduceri la Târgul de Nunţi din Bucureşti
Sursa foto: Foto: weddingpackage.org

Comercianţii de la târgurile de nunţi se adaptează repede cerinţelor clienţilor. Ştiu că toţi viitorii miri caută oferte şi reduceri, aşa că au scăzut preţurile şi au venit cu pachete inedite. Iei un meniu complet, la restaurant, iar rochia de mireasă e gratis.

Chiar dacă domnii s-ar putea simţi neglijaţi, se ştie: articolul cel mai important la o nuntă nu e costumul mirelui, ci rochia miresei. Ea este ţinta tuturor privirilor, aşa că ţinuta trebuie să fie impecabilă şi în pas cu moda.  Asta înseamnă o cheltuială semnificativă din bugetul evenimentului, iar comercianţii au speculat asta: s-au gândit la ofere gratuit rochia, dacă viitorii soţi comandă la ei tot pachetul pentru nuntă.

Pe lângă mâncare, pachetul include aranjamente florale şi huse pentru scaune. Ţinuta miresei e bonus. Şi, oricum, nu trebuie să fie foarte sofisticată ca să fie în tendinţe. Anul acesta se poartă simplitatea.

Pentru miresele mai îndrăzneţe există şi alte variante. Pot opta pentru modelul Ines.  Rochia este scurtă în faţă, are trenă în spate, are modele ondulate, detalii din cristale şi perle, iar preţul ei este de 2.400 de lei.

Târg de nunţi organizat în acest week-end în capitală e un eveniment susţinut de Fundaţia Mereu Aproape. Fiecare 2 lei din valoarea încasată a fiecărui bilet vor oferi bucurie şi speranţă unor copii.×

România cu temperaturi de vară

 

 

Prognoza ANM pentru perioada următoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close