Antena 3 CNN Actualitate Oltean, arestat pentru vânzarea de autoturisme pe care le închiria de la firme de profil

Oltean, arestat pentru vânzarea de autoturisme pe care le închiria de la firme de profil

Oltean, arestat pentru vânzarea de autoturisme pe care le închiria de la firme de profil
27 Feb 2010   •   13:33


Poliţişti şi jandarmi au participat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o amplă acţiune la nivelul întregii ţări, în urma căreia, printre multe alte infracţiuni constatate, a fost arestat un oltean care a închiriat autoturisme din Cluj, Sibiu, Vâlcea, Dolj, Bucureşti pe care ulterior le-a vândut, potrivit Mediafax.

La Cluj, poliţiştii, în cooperare cu colegi din cadrul IPJ Argeş, l-au depistat pe Marian B. (42 de ani), din comuna Vulpeni, judeţul Olt, care se sustrăgea urmăririi penale. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta, în 27 ianuarie, a închiriat trei autoturisme de la firme de profil din municipiul Cluj-Napoca, pe care ulterior le-a comercializat, prejudiciul fiind evaluat la suma de 130.000 lei.

Din investigaţiile efectuate, a reieşit faptul că acesta a mai folosit acelaşi mod de operare şi pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Sibiu, Vâlcea şi Dolj. Bărbatul a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, iar Judecătoria Cluj-Napoca a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în baza planului comun de acţiune "Siguranţa", la nivel naţional s-au desfăşurat mai multe acţiuni în sistem integrat la care au participat efective ale Poliţiei Române, Jandarmeriei Române, Poliţiei de Frontieră şi Oficiului Român pentru Imigrări.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: masini autoturisme firme siguranta infractiuni
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close