Antena 3 Actualitate Omar Hayssam avea cancer la colon, dar nu era în metastază (VIDEO)

Omar Hayssam avea cancer la colon, dar nu era în metastază (VIDEO)

21 Mar 2010   •   13:38
Omar Hayssam avea cancer la colon, dar nu era în metastază (VIDEO)
Sursa foto: Omar Hayssam

Omar Hayssam avea cancer la colon când a fost operat, în 2006, dar nu era într-o fază terminală, cu metastaze. Confirmarea vine de la Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe sirian în Spitalul Penitenciar Rahova. Beuran a precizat că întreaga intervenţie chirurgicală a fost filmată de reprezentanţi ai Justiţiei şi s-au luat probe ADN care să dovedească faptul că Hayssam era bolnav sau nu.

Medicul Mircea Beuran a explicat în ce condiţii a avut loc operaţia lui Ormar Hayssam, de la Spitalul Penitenciar Rahova. Oficialii din justiţie au vrut să se asigure că sirianul era într-adevăr bolnav de cancer la colon.

Bucata de colon care i-a fost extirpată sirianului a fost analizată anatomo-patologic în trei laboratoare. Diagnosticul lui Beuran a fost confirmat ulterior.

Beuran l-a operat pe sirian după ce alţi trei chirurgi au refuzat să facă intervenţia în Spitalul Penitencial Rahova.

La patru luni după ce a fost operat de cancer, la dosarul lui Omar Haysam a fost depus un act care arăta că sirianul are metastaze. Ca urmare, judecătorul a decis eliberarea sirianului. Sirianul a fugit din ţară şi autorităţile i-au scăpat urma. Omar Hayssam este considerat de justiţie teroristul numărul unu şi a fost condamnat în lipsă în 2007, la 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak.Antena 3


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close