Antena 3 CNN Actualitate Omar Hayssam avea cancer la colon, dar nu era în metastază (VIDEO)

Omar Hayssam avea cancer la colon, dar nu era în metastază (VIDEO)

Omar Hayssam avea cancer la colon, dar nu era în metastază (VIDEO)
Sursa foto: Omar Hayssam
21 Mar 2010   •   13:38

Omar Hayssam avea cancer la colon când a fost operat, în 2006, dar nu era într-o fază terminală, cu metastaze. Confirmarea vine de la Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe sirian în Spitalul Penitenciar Rahova. Beuran a precizat că întreaga intervenţie chirurgicală a fost filmată de reprezentanţi ai Justiţiei şi s-au luat probe ADN care să dovedească faptul că Hayssam era bolnav sau nu.

Medicul Mircea Beuran a explicat în ce condiţii a avut loc operaţia lui Ormar Hayssam, de la Spitalul Penitenciar Rahova. Oficialii din justiţie au vrut să se asigure că sirianul era într-adevăr bolnav de cancer la colon.

Bucata de colon care i-a fost extirpată sirianului a fost analizată anatomo-patologic în trei laboratoare. Diagnosticul lui Beuran a fost confirmat ulterior.

Beuran l-a operat pe sirian după ce alţi trei chirurgi au refuzat să facă intervenţia în Spitalul Penitencial Rahova.

La patru luni după ce a fost operat de cancer, la dosarul lui Omar Haysam a fost depus un act care arăta că sirianul are metastaze. Ca urmare, judecătorul a decis eliberarea sirianului. Sirianul a fugit din ţară şi autorităţile i-au scăpat urma. Omar Hayssam este considerat de justiţie teroristul numărul unu şi a fost condamnat în lipsă în 2007, la 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Omar Hayssam colon medic Siria
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close