Antena 3 CNN Actualitate Omul care l-a convins pe Vasile Turcu să investească în sport a reacționat după moartea afaceristului

Omul care l-a convins pe Vasile Turcu să investească în sport a reacționat după moartea afaceristului

Omul care l-a convins pe Vasile Turcu să investească în sport a reacționat după moartea afaceristului
de S.T.    |    09 Mar 2017   •   18:26

Fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti, omul de afaceri Vasile Turcu, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internat săptămâna trecută în urma unei tentative de sucid.

Fost preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo, Marcel Popescu este omul care l-a convins pe Vasile Turcu să investească pentru prima dată în sport, în anii 2000, când afaceristul decidea să sponsorizeze echipa de handbal masculin a clubului din Ştefan cel Mare.

Intrat în direct la ProSport LIVE, Marcel Popescu a vorbit despre relaţia cu Vasile Turcu, precizând că în nicio clipă acesta nu i-a dat senzaţia că ar avea probleme sau gânduri suicidale. Mai mult, acesta plănuia să revină în lumea fotbalului ca investitor.

„M-a surprins... Nu m-aş fi gândit vreodată (n.r. că ar putea încerca să se sinucidă). Era un tip puternic, jovial, voios. Indiferent de problemele pe care le-ar fi avut, nu l-aş fi văzut pe Vasile să facă aşa ceva. Pe o scară de la 1 la 10, cred că eram la nivelul 0,1.

Eu l-am "răpit" din zona fotbalului. I-am spus că putem face performanţă. Cu Vasile, am dus echipa din zona retrogradării, până în semifinalele cupei EHF. El era asociat, echipa se numea Dinamo Romconstruct. Bugetul era de până în 500.000 de euro anual. Depindea de momentul în care ajungeai în faze superioare.

Era un om foarte săritor. Am mai vorbit cu el şi mereu vorbea de fotbal, avea gândul de a reveni la echipă. Discutam şi despre clubul sportiv.

Nu mi-a dat niciodată impresia că ar avea vreo problemă”, a declarat Marcel Popescu la ProSport LIVE.

×
Parteneri
Salarii mai mari pentru unii angajaţi! Mii de bugetari, pe lista norocoasă
x close