Antena 3 CNN Actualitate Operaţiile pentru mărirea sânilor, mult mai reuşite în România ca în alte ţări

Operaţiile pentru mărirea sânilor, mult mai reuşite în România ca în alte ţări

Operaţiile pentru mărirea sânilor, mult mai reuşite în România ca în alte ţări
24 Aug 2011   •   21:18

Afaceri bune se fac însă şi la noi. De exemplu, româncele care trăiesc în străinătate profită de vacanţa de vară ca să-şi îmbunătăţească imaginea. Femeile spun că operaţiile estetice pentru mărirea sânilor făcute în România sunt mult mai ieftine şi mult mai reuşite decât cele făcute peste hotare.

Roxana are 27 de ani şi trăieşte de ceva timp în Elveţia. Când era mică, a practicat gimnastica. S-a antrenat chiar cu Mariana Bitang şi Octavian Belu. A rămas însă cu o mică nemulţumire: din cauza sportului, nu s-a dezvoltat aşa cum şi-ar fi dorit. Şi-a rezolvat însă problema, în urmă cu patru luni. Nu în Elveţia, ci la noi. Mai exact, Roxana a profitat de vacanţa în România ca să îşi împlinească visul...

Acolo, operaţia ar fi costat-o circa 10.000 de euro. În România a dat 4.000. Foarte mulţumită, le-a povestit şi prietenelor ei de afacere. Mai ales că rezultatul era vizibil.

Concediile doamnelor capătă acum un nou scop. Altul decât relaxarea sau revederea cu familia şi prietenii.

Şi nu vin doar pentru mărirea bustului. Româncele din străinătate ajung la medicii esteticieni şi pentru remodelarea buzelor, a nasului şi a pomeţilor.

Pentru oricare dintre aceste operaţii economia este de mii de euro.

×
Subiecte în articol: sani chirurgie plastica
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close