Antena 3 CNN Actualitate O tânără internată la ATI Timișoara le-a cerut medicilor să meargă acasă pentru a-și strânge copilul în brațe

O tânără internată la ATI Timișoara le-a cerut medicilor să meargă acasă pentru a-și strânge copilul în brațe

Medicul Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Județean de Urgenta Timișoara, povestește cum o tânără pacientă, internată pe secția de Terapie Intensivă, i-a cerut zilele trecute să o lase să meargă acasă, măcar pentru a-și putea îmbrățișa copilul câteva minute.

O tânără internată la ATI Timișoara le-a cerut medicilor să meargă acasă pentru a-și strânge copilul în brațe
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    18 Oct 2021   •   12:19

”Ieri o doamna tânăra cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puțin ca să își strângă copilul în brațe .

Ar trebui să știți și asta când veți ajunge în terapie intensivă, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră!

Cu toții cred că ați auzit măcar o dată vorba aia: “Se putea și mai rău!”

Mare adevăr! Zilnic, avem record după record!

Mor sute de pacienți în fiecare zi, au murit mii și, din păcate, pacienții aflați in terapie intensivă sunt din ce în ce mai tineri.

Cu siguranță, în acest timp ați auzit și de vorba: “Așa și, nu sunt eu, nu e cineva drag mie!”

Ei bine, toți cei care gândiți așa sunteți niște egoiști și dați dovadă de multă ignoranță!

Singurul lucru pe care-l faceți, este să căutați vinovați pentru rahatul în care ne aflăm!

Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente și cel mai probabil nu în România!

Și atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazați de aveți încredere asta că veți trece ușor prin boală și nu o să ajungeți în spital așteptând un loc?

La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei a căror sfaturi le ascultați! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiți sau muriți. Aceeași o au și ei…Ca cea a politicienilor, cea pe românește…Mai sus menționată! Și-au dorit să iasă in evidentă și au reușit, dovada, sutele de pacienți din unitățile de primiți urgențe!

Sunt întrebat adeseori de aparținătorii dacă se mai poate face ceva?! Sunt dispuși să cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat în terapie intensivă cu afectare pulmonară totală!

După, de multe ori nu se mai poate face nimic!

Soluția există! Nu vă costă nimic, este gratuită!”, scrie medicul Amin Zahra pe o rețea socială. 

Ieri o doamna tânăra cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să...

Publicată de Amin Zahra pe Duminică, 17 octombrie 2021

×
Subiecte în articol: Amin Zahra
Parteneri
Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu. Eclipse şi karmă!
x close