Antena 3 CNN Actualitate Părinții Sharei cer ca familia tânărului în camera căruia a murit fiica lor să plătească. Avocatul Adrian Cuculis: "Este revoltător"

Părinții Sharei cer ca familia tânărului în camera căruia a murit fiica lor să plătească. Avocatul Adrian Cuculis: "Este revoltător"

Cerere de ultimă oră a părinților Sharei, eleva care a murit în Neamț, după ce ar fi fost drogată de un tânăr pe care l-a cunoscut pe internet. Familia fetei vrea ca și părinții băiatului să fie trași la răspundere din punct de vedere financiar.

Părinții Sharei cer ca familia tânărului în camera căruia a murit fiica lor să plătească. Avocatul Adrian Cuculis: "Este revoltător"
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2024   •   16:21

Părinții Sharei cer ca familia tânărului să fie trasă la răspundere, având în vedere că moartea fetei a avut loc în condiții suspecte, în casa lor.

Mai mult, aceștia cer să fie extinsă urmărirea penală față de tânărul eliberat din arest înainte de Revelion.

Adrian Cuculis, avocatul familiei Sharei, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre acest subiect. 

"Clar trebuie să schimbăm legislația, pentru că în ceea ce privește orice măsură preventivă din cadrul unui proces penal, părțile vătămate nu au niciun cuvânt.  

Citește și: Avocatul lui Cornel Dinicu, noi detalii din dosarul incendiului de la Ferma Dacilor: "Locul era privat, nu a avut o destinație turistică"

Este inadmisibil ca un polițist să constate că o persoană este decedată într-un imobil, iar un lucrător al serviciului de urgență de la ambulanță să vină și să facă curat în urma celui care a săvârșit acea faptă.

Se vede pe filmări cum acel lucrător vine și ridică o pungă, în care nu știm ce se afla, și părăsește imobilul fără să cunoască ce a ridicat de acolo. Poate erau droguri care ar fi putut să-i fie imputate acestui personaj.

Este revoltător în momentul în care o persoană, chiar dacă este mai mult sau mai puțin un copil, se întoarce în locul în care a săvârșit fapta 

Am cerut extinderea urmăririi penale, inclusiv cu privire la îndemnul de a consuma substanțe interzise", a spus avocatul.

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close