Antena 3 CNN Actualitate Părinţii Mădălinei Manole îşi pot petrece timp cu nepotul lor. Au câştigat bătălia cu Petru Mircea

Părinţii Mădălinei Manole îşi pot petrece timp cu nepotul lor. Au câştigat bătălia cu Petru Mircea

Părinţii Mădălinei Manole îşi pot petrece timp cu nepotul lor. Au câştigat bătălia cu Petru Mircea
Sursa foto: Foto: Videonews
19 Ian 2012   •   21:11

Părinţii Mădălinei Manole pot să-şi vadă în sfârşit nepotul. Au câştigat definitiv bătălia cu ginerele lor, dar nu au obţinut numărul de zile de vizită pe care şi le doreau. Rămâne în vigoare sentinţa dată de tribunal, adică pot petrece cu fiul Mădălinei Manole, 16 ore pe lună şi cinci săptămâni, în vacanţe. Petru Mircea s-a opus oricărei vizite dar nu a avut succes.

Nu şi-au vorbit nici o secundă. Părinţii Mădălinei Manole şi ginerele lor s-au întâlnit la Curtea de Apel pentru a-şi susţine fiecare oful în faţa judecătorilor. Bunicii îşi doreau mai multe zile de vizită pentru nepotul lor. Petru Mircea ar fi vrut ca judecătorii să le interzică total să-i vadă copilul.

În instanţă au vorbit doar avocaţii. Apărătorul lui Petru Mircea a spus că întâlnirea băieţelului Mădălinei cu bunicii materni l-ar traumatiza psihic.

Judecătorii nu au fost de acord nici cu bunicii, nici cu soţul Mădălinei. Le-au respins recursurile. Petru Mircea junior va putea fi luat de soţii Manole în prima şi a treia sâmbătă din fiecare lună, între orele 11.00 şi 19.00. Bunicii îşi mai pot petrece cu nepotul câte o săptămână în vacanţele de iarnă şi de primavară şi trei săptămâni în cea de vară. Decizia este definitivă.

 




×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close