Antena 3 CNN Actualitate Partidă de vânătoare încheiată tragic. Un bărbat a fost împuşcat în cap, din greşeală, de prietenul său

Partidă de vânătoare încheiată tragic. Un bărbat a fost împuşcat în cap, din greşeală, de prietenul său

Partidă de vânătoare încheiată tragic. Un bărbat a fost împuşcat în cap, din greşeală, de prietenul său
Sursa foto: Foto: victorytravelbg.com
01 Dec 2012   •   22:49

O partidă de vânătoare s-a încheiat cu o tragedie, în Harghita. Un bărbat de 32 de ani a sfârşit împuşcat în cap de prietenul său. Omul spune că a fost o greşeală şi că tânărul i-a sărit în faţa armei. A lăsat în urmă doi copii.

Tatăl bărbatului de 32 de ani nu este singurul care nu poate înţelege ce s-a întâmplat. Fiul său s-a transformat din vânător în vânat. După lăsarea întunericului a mers cu un prieten pe malul unui lac, să împuşte raţe. Acolo s-a întâmplat tragedia.

Bărbatul de 32 de ani s-a prăbuşit într-o baltă de sânge. Prietenul său l-a împuşcat în cap fără să-şi dea seama. Cu o puşcă de vânătoare de calibrul 12, de la câţiva metri depărtare. Victima n-a avut nici o şansă.

Vânătorul împuşcat a lăsat în urmă doi copii, unul de trei ani şi altul de numai şase luni. Prietenul său a fost audiat toată noaptea de anchetatori. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă.





×
Subiecte în articol: vanator Harghita
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close