Antena 3 CNN Actualitate Pasaj nou, deschis într-una din cele mai aglomerate intersecții din București: "Va fi pietonal timp de câteva ore"

Pasaj nou, deschis într-una din cele mai aglomerate intersecții din București: "Va fi pietonal timp de câteva ore"

Pasajul Europa Unită din București se deschide marți, a anunțat Primăria Sectorului 4.

Pasaj nou, deschis într-una din cele mai aglomerate intersecții din București: "Va fi pietonal timp de câteva ore"
Sursa foto: Facebook I Daniel Băluță
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Dec 2023   •   14:42

Potrivit autorităților locale, Pasajul Europa Unită va fi deschis inițial pentru pietoni.

"Înainte, însă, de darea în circulație, pentru un interval de câteva ore, pasajul va fi pietonal, la cererea locuitorilor Sectorului 4 de a vedea, îndeaproape, cum arată noul pod menit să fluidizeze circulația într-una dintre cele mai aglomerate zone din București”, a transmis primăria, care a anunțat că de marți traficul rutier va fi deschis pe pasajul Europa Unită.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Început în februarie 2022, noul pasaj suprateran din Sectorul 4 are o lungime totală de 653 metri, însemnând un pod și două rampe de acces, una dinspre strada Caporal Luică, iar cealaltă dinspre strada Sergent Ion Iriceanu.

Proiectat și construit pentru a fluidiza traficul într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Capitală, pasajul are două benzi de circulație pe sens, dispuse pe o parte carosabilă cu o lățime de 15 metri.

Citește și: Comuna din România unde se deschide o fabrică nouă. Sute de locuri de muncă vor fi create după o investiție de 60 de milioane de euro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close