Antena 3 CNN Actualitate Pe ce cheltuie banii Elena Udrea: Afişele programului ?Turist în România? tipărite cu greşeli (VIDEO)

Pe ce cheltuie banii Elena Udrea: Afişele programului ?Turist în România? tipărite cu greşeli (VIDEO)

Pe ce cheltuie banii Elena Udrea: Afişele programului ?Turist în România? tipărite cu greşeli (VIDEO)
Sursa foto: afis
01 Mar 2010   •   14:59
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Campania "Turist în România", care a beneficiat de un buget de 1,72 milioane de lei (aproximativ 400.000 de euro), nu s-a bucurat de un succes răsunător, aşa cum sperau autorităţile. Adică fostul ministru al Turismului şi actualul ministru al Dezvoltării regionale, Elena Udrea. Imaginile următoare ne arată şi motivul.

Un utilizator www.videonews.ro a postat un material video ce prezintă câteva dintre afişele realizate în scopul promovării programului ?Turist în România?.

Anunţurile afişate în Piatra Neamţ conţin o ?mică? greşeală. Astfel, aflăm că programul a fost realizat cu ajutorul ?MINSTERULUI? Turismului şi nu cu cel al ?MINISTERULUI? Turismului, aşa cum ar fi fost de aşteptat.

TURIST ÎN ROMÂNIA, UN PROGRAM AL MINSTERULUI TURISMULUI


?Dacă s-ar mai fi comis o mică greşeală în acest slogan şi s-ar fi scris: "Un program al MISTERULUI Turismului" încă ar mai fi de înţeles, dată fiind situaţia din acest domeniu? a comentat, pe un ton ironic, utilizatorul www.videonews.ro.

Prin campania ?Turist în România?, ministerul Turismului susţine că urmăreşte o creştere a gradului de informare a publicului asupra potenţialului turistic al României şi creşterea numărului de turişti români care îşi petrec vacanţele de iarnă în ţară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close