Antena 3 CNN Actualitate Pe patul de spital, Tamara Buciuceanu a sperat până în ultima clipă la o minune. „Sper ca în două zile să fiu acasă!”

Pe patul de spital, Tamara Buciuceanu a sperat până în ultima clipă la o minune. „Sper ca în două zile să fiu acasă!”

Pe patul de spital, Tamara Buciuceanu a sperat până în ultima clipă la o minune. „Sper ca în două zile să fiu acasă!”
17 Oct 2019   •   10:47

Tamara Buciuceanu a murit. Actorul Virgil Ogăşanu, în vârstă de 79 de ani, a dezvăluit care a fost ultima conversaţie pe care a avut-o cu regretata actriţă Tamara Buciuceanu-Botez, pe când se afla încă pe patul de spital. 

Marea actriţă era însă optimistă că se va face bine şi că se va întoarce acasă, potrivit spuselor actorului Virgil Ogăşanu. 

„Am vorbit în prima zi în care s-a internat la spital. «E, nu te lua după ăştia din ziare, pentru că mai exagerează. Sper ca în două zile să mă întorc, să fiu acasă», mi-a spus ea. Apoi nu mi-a mai răspuns la telefon. Ulterior am vorbit cu nepotul ei, cu Mihai Constantin, şi am aflat că situaţia e gravă, a făcut o complicaţie pulmonară. Se stinge o mare personalitate a teatrului românesc peste care cade încă o dată o cortină de întuneric. Este foarte trist“, a declarat Virgil Ogăşanu pentru Libertatea.  

 „Am ţinut legătura telefonică în permanenţă cu dânsa şi singurul lucru pe care mi-l spunea era: „Îmi este greu!“ O înţelegeam că la 90 de ani îi era greu, nu se mai putea deplasa, trebuia să aibă ajutoare să o îmbrace (...).A fost un om minunat, o colegă extraordinară, am jucat în multe spectacole împreună“, a adăugat actorul.

Tamara Buciuceanu-Botez a murit pe 15 octombrie după ce a fost internată de urgenţă la Spitalul Elias, la începutul lunii, pe fondul unor probleme cardiace, iar în ultimele zile starea sa de sănătate se agravase.    

×
Subiecte în articol: Tamara Buciuceanu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close