Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre legea pensiilor speciale: Eu sunt fan pensii nesimţite

Mircea Badea, despre legea pensiilor speciale: Eu sunt fan pensii nesimţite

Mircea Badea, despre legea pensiilor speciale: Eu sunt fan pensii nesimţite
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
22 Dec 2015   •   00:43
Mircea Badea s-a declarat un "fan al pensiilor nesimţite", luni, după ce legea privind pensiile speciale ale aleşilor locali a fost adoptată de plenul Senatului.
 
"Eu şi zapez isteric, nu pot să stau aşa şi nu am văzut alt subiect astăzi decât pensiile nesimţite", a spus Mircea Badea, luni, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
"Eu sunt fan pensii nesimţite. Eu plus pensii nesimţite egal love", a adăugat Badea.
 
Realizatorul emisiunii În gura presei a explicat cum toată ziua "apăreau deontoloage, deontologi şi se indignau, şi se umflau, şi se dezumflau, se gomflau, se spărgeau, pentru că erau indignaţi". 
 
Dar, "dacă rămânem fără Parlament e nasol, că nu ai pe cine să mai înjuri", a conchis Mircea Badea.

Potrivit legii votate luni, primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii Consiliilor Judeţene care îndeplinesc condiţiile vârstei standard de pensionare au dreptul, la încetarea mandatului, la indemnizaţie pentru limită de vârstă, dacă nu sunt realeşi pentru un nou mandat, a decis Senatul.
 
Plenul Senatului a adoptat legea privind pensiile aleşilor locali cu 86 de voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi nicio abţinere. Liberalii au ieşit din sala înaintea votului. 

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close