Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii, la Serviciul Permise Constanţa: Acţiunea ar avea legătură cu ancheta din Argeş

Percheziţii, la Serviciul Permise Constanţa: Acţiunea ar avea legătură cu ancheta din Argeş

Percheziţii, la Serviciul Permise Constanţa: Acţiunea ar avea legătură cu ancheta din Argeş
30 Oct 2009   •   10:27

Sediul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Constanţa a fost percheziţionat, vineri dimineaţă. Se pare că acţiunea ar avea legătură cu dosarele instrumentate în cazul Serviciului de Permise Argeş.

Procurorii DIICOT au organizat un flagrant încă de joi noapte, având informaţii că s-ar fi făcut nereguli similare celor din cazul permiselor obţinute fraudulos în Argeş.

La ora transmiterii acestei ştiri, Serviciul Permise Constanţa nu funcţiona, toate intrările fiind păzite de mascaţi.



În vara anului trecut, 20 de angajaţi ai Serviciului de eliberare a permiselor de conducere din Piteşti, împreună cu şeful Serviciului, Codruţ Vlăşceanu, au fost reţinuţi de procurori şi ofiţeri de la Direcţia Generală Anticorupţie. Cei şase poliţişti şi 14 funcţionari erau suspectaţi de luare şi dare de mită.

Cei reţinut atunci erau acuzaţi că ar fi eliberat permise de conducere pentru persoane care nu participau la examene, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 1.000 şi 5.000 de euro. Totodată, cei 20 erau acuzaţi şi că ar fi făcut înmatriculări false. Acţiunea s-a desfăşurat simultan cu mai multe percheziţii la sediul instituţiei şi acasă la cei cercetaţi. Anchetatorii au ridicat mai multe calculatoare şi documente.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: permise
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close