Antena 3 CNN Actualitate Peste 1.100 de blocuri, fără apă caldă până duminică, în Sectoarele 4 și 5 ale Capitalei

Peste 1.100 de blocuri, fără apă caldă până duminică, în Sectoarele 4 și 5 ale Capitalei

Furnizarea apei calde pentru circa 1.140 de blocuri din Sectoarele 4 şi 5 este sistată, de astăzi până duminică, pentru reparaţii pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan, potrivit unui comunicat al Companiei Termoenergetica.

Peste 1.100 de blocuri, fără apă caldă până duminică, în Sectoarele 4 și 5 ale Capitalei
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Mia Lungu    |    06 Apr 2022   •   13:12

Angajaţii Termoenergetica vor înlocui aproximativ 100 de metri de conductă cu diametrul 1.000 de milimetri, precum şi elemente prefabricate tip U (20 de bucăţi) şi vor monta patru curbe cu diametrul de 1.000 de milimetri pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan.

"Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Berceni, în viitorul sezon de funcţionare, mai ales în perioada de iarnă", au subliniat reprezentanţii Termoenergetica.

Prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală - pusă în funcţiune în anul 1968, cu o vechime de peste 50 de ani - se asigură funcţionarea în regim de vară a sistemului de termoficare în cartierul Berceni, în cazul opririi CTE Progresu sau în Sectoarele 2 şi 3, în cazul opririi CTE Sud.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

Clienţii au la dispoziţie informaţii suplimentare prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close