Antena 3 CNN Actualitate Petrecerea cu lăutari de 1 decembrie din Trenul Regal, anulată de CFR

Petrecerea cu lăutari de 1 decembrie din Trenul Regal, anulată de CFR

CFR Călători a anunțat astăzi că a reziliat contractul de închiriere a Trenului Regal pe 1 decembrie, când acesta urma să fie scena unui spectacol cu lăutari până la Sinaia și înapoi.

Petrecerea cu lăutari de 1 decembrie din Trenul Regal, anulată de CFR
Sursa foto: Facebook | Trenul Regal
de Ioana Mircea    |    28 Noi 2022   •   22:20

CFR Călători a notat astăzi într-un comunicat, că „nu are nicio implicație sau vreo contribuție în organizarea evenimentului din tren, în timpul circulației Trenului Regal al Societății Feroviare de Turism – SFT CFR SA”.

Compania feroviară a mai arătat că trenul poate fi închiriat, contra cost, și că a primit o astfel de solicitare din partea unui beneficiar care ar fi prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului.

„CFR Călători a primit o solicitare de prestări servicii pentru asigurarea remorcării și a personalului tehnic în vederea circulației garniturii Trenului Regal, pe ruta București-Sinaia și retur.

Beneficiarul, odată cu solicitarea, a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate. CFR Călători a notificat Beneficiarul, conform clauzelor contractuale, asupra denunțării unilaterale a contractului”, se arată în comunicatul oferit de CFR Călători. 

Trenul regal a fost închiriat pentru o petrecere chiar de 1 Decembrie cu muzică de taraf, preţul biletului este de 500 de euro.

Potrivit paginii de promovare a evenimentului, ”De ziua națională a României, petrecem la rang de artă. O incursiune în timp cu trenul regal, pe ruta București-Sinaia, ce va aminti de zaiafeturile de odinioară”.

 

×
Subiecte în articol: Trenul Regal
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close