Antena 3 CNN Actualitate Pilotul Adrian Iovan a MURIT între fiarele contorsionate ale avionului. Supravieţuitor: "Le-am spus să intre pe Google Earth să ne găsească!"

Pilotul Adrian Iovan a MURIT între fiarele contorsionate ale avionului. Supravieţuitor: "Le-am spus să intre pe Google Earth să ne găsească!"

Pilotul Adrian Iovan a MURIT între fiarele contorsionate ale avionului. Supravieţuitor: "Le-am spus să intre pe Google Earth să ne găsească!"
Sursa foto: Foto: citynews.ro
de O.P.    |    21 Ian 2014   •   12:53

Preşedintele Romatsa, Aleodor Frâncu, a declarat, marţi, că pilotul Adrian Iovan nu a avut nicio teamă privind condiţiile meteorologice atunci când a decolat de pe Aeroportul Băneasa, Frâncu spunând că la Sibiu a fost "un fenomen meteo deosebit".

SURSĂ foto: citynews.ro

"Iovan îşi căuta să aibă repere la sol, ultima informare de la el a fost atunci când avea 2.100 de metri altitudine, la 7-8 mile distanţă de graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Condiţiile meteo l-au adus pe Iovan în situaţia de a încerca să decolze.

Când a decolat, el nu a avut nicio teamă în privinţa condiţiilor meteorologice, s-a întamplat un fenomen deosebit în acea zonă meteo, la Sibiu, cu condiţii de givraj şi el a simţit şi a căutat reper la sol, căuta teren de aterizare", a declarat Frâncu, marţi.

 

×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close