Antena 3 CNN Actualitate Pistolarul din Militari, reţinut pentru 24 de ore

Pistolarul din Militari, reţinut pentru 24 de ore

Pistolarul din Militari, reţinut pentru 24 de ore
Sursa foto: Foto: en.trend.az
de M.Z.    |    24 Noi 2013   •   23:30
Update 23.30 - Pistolarul din Militari a fost reţinut, duminică seara, pentru 24 de ore.

Bărbatul îşi va petrece noaptea în arestul Poliţiei.

Pistolarul va fi dus în instanţă cu propunere de arestare.

UPDATE
- Atacatorul din cartierul Militari s-a predat duminică, în jurul orei 16:50, la Secţia 20 de Poliţie din Capitală. 

-----------

UPDATE - Surorile şi tatăl celui care a tras sâmbătă seară cu un pistol cu bile în afara unui supermarket din Capitală au fost reţinuţi de procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti (CAB), fiind puşi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri.
Rudele atacatorului au fost audiate sâmbătă noapte de poliţiştii Capitalei, fiind apoi conduse la Parchetul CAB, întrucât una dintre surori este avocat.
 
 
-----------

Două femei şi un bărbat, rudele atacatorului din cartierul Militari, de sâmbătă seară, sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB).
 
Cele două femei, surori, s-ar fi luat la ceartă în interiorul unui supermarket din zona Lujerului, în conflict fiind implicate şi alte persoane. Ulterior, în afara supermarketului, un bărbat a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, potrivit unor surse din Poliţie. Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost împuşcaţi au fost victime colaterale, potrivit anchetatorilor.
Cele două surori au fost audiate sâmbătă noapte de poliţişti, alături de un bărbat, toţi trei fiind în prezent cercetaţi de Parchetul de pe lângă CAB pentru ultraj contra bunelor moravuri.
Agresorul nu a fost prins deocamdată, pe numele lui întocmindu-se dosar penal pentru vătămare corporală gravă.
Doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi cu pistolul cu bile de cauciuc, fiind transportaţi la spital. 
Femeia, în vârstă de 23 de ani, care a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), avea o plagă împuşcată în dreptul unui ochi. Potrivit oftalmologului Monica Pop, tânăra şi-a pierdut ochiul şi ar fi putut să moară pe loc dacă proiectilul îi intra în creier.
Alături de ea, a mai fost transportat la SUUB unul dintre bărbaţi, în vârstă de 38 de ani, care avea o plagă împuşcată la nivelul gâtului. În prezent, femeia este în stare bună, iar bărbatul a plecat acasă la cerere, potrivit reprezentanţilor SUUB.
Cealaltă victimă, un bărbat mai în vârstă cu o plagă împuşcată în abdomen, a fost transportat la Elias.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close