Antena 3 CNN Actualitate PNL vrea atacarea la CCR a revoluției fiscale. Ce spune Avocatul Poporului

PNL vrea atacarea la CCR a revoluției fiscale. Ce spune Avocatul Poporului

PNL vrea atacarea la CCR a revoluției fiscale. Ce spune Avocatul Poporului
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Noi 2017   •   17:31

PNL a depus la Avocatul Poporului sesizarea prin care cere instituţiei contestarea la Curtea Constituţională a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea Codului Fiscal.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban spune că acţiunile liberale nu ve vor opri aici şi anunţă o moţiune de cenzura şi proteste de amploare în stradă. Şi Blocul National Sindical a ameninţat cu sesizarea Avocatului Poporului după ce Ordonanţa privind Codul Fiscal a fost adoptată şi publicată în Monitorul Oficial.

„Astăzi am primit sesizarea care se referă la trei categorii de motive importante pe care le menționează drept temei a ridicării unei excepții de neconstituționalitate. Un tratat internațional în materie de fiscalitate rectificat de România, la anumite drepturi și libertăți care au fost încălcate prin această OUG și neîndeplinirea cerințelor consituționale pentru adoptarea unei OUG. Am creat o echipă care se ocupă exclusiv de acest memoriu și altele care au început să sosească încă de vineri, bineînțeles le vom examina cu toată seriozitatea, Nu pot să deau răspunsul înainte de a analiza”, a declarat Victor Ciorbea la Antena 3, în emisiunea 100 de minute.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close