Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Română, apel către cetăţeni: "Un copil nu este un bagaj pe care să îl așezi în mașină, după ce ai terminat cumpărăturile"

Poliţia Română, apel către cetăţeni: "Un copil nu este un bagaj pe care să îl așezi în mașină, după ce ai terminat cumpărăturile"

Poliția a postat în această seară o imagine în care apar 3 copii în portbagajul unei mașini şi le transmite cetăţenilor că un copil nu este un bagaj pe care să îl așezi în mașină, după ce ai terminat cumpărăturile.

Poliţia Română, apel către cetăţeni: "Un copil nu este un bagaj pe care să îl așezi în mașină, după ce ai terminat cumpărăturile"
Sursa foto: Facebook Poliţia Română
de Claudia Popovici    |    10 Aug 2021   •   21:28

„Oameni buni, Luați această imagine ca exemplu de: AȘA NU! Un copil nu este un bagaj pe care să îl așezi în mașină, după ce ai terminat cumpărăturile! Locul unui copil este într-un scaun special, care trebuie să fie montat pe bancheta din spate”, scrie Poliției Române, pe Facebook.

În imagini apare un bărbat care deschide portbagajul, acolo unde sunt așezați 3 copii.

Postarea a devenit în scurt timp virală. Dacă unii cred că imaginile sunt trucate, alții dau asigurări că astfel de situații se întâmplă des.

"Imi vine greu sa cred ca acei copii chiar au calatorit in portbagaj, dar hei! Orice este posibil"

"Cu traficul de pe vremuri...era funny poza...acum nu prea. Și eu am mers în portbagaj prin anii 93-94 și eram fericit...

„Nu mai încăpeau restul de 12 persoane altfel”.

"Asa NU, in caz de accident ..copiii mor primii..mai ales de este lovit din spate...am mai vazut la altii care sunt cu copiii mici..in loc sa fie asigurati in scaune..ei umbla prin masina..Fereasca Dumnezeu de un accident "

„Hai mă serios. Da. Ne-am modernizat.... Înainte plecam la grătar într-un papuc, 15-17 inși, în break 5-6 adulți, +3 copii în spate, și nu era problemă”, scrie altul.

×
Subiecte în articol: copii portbagaj
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close