Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Română scoate la concurs 2000 de posturi de agenţi

Poliţia Română scoate la concurs 2000 de posturi de agenţi

Poliţia Română scoate la concurs 2000 de posturi de agenţi
Sursa foto: politisti angajati
16 Feb 2009   •   19:37

Tînăr, frumos, deştept, sănătos şi fără armata făcută. Aşa trebuie să fie cel sau cea care-şi doreşte să se angajeze în poliţie. Ministerul de Interne scoate pe piaţă, în plină criză economică, peste 2000 de posturi de agenţi.
Doritorii trebuie să aibă bacul luat cu notă mare şi să nu aibă antecedente penale. Şi femeile care-şi doresc să îmbrace uniforma albastră trebuie să îndeplinească nişte condiţii. Limita inferioară de vârstă şi de înălţime sunt criterii de nerefuzat.
Bataia, cred şefii de la personal din Poliţie, va fi mare: cel puţin şase candidaţi pe un loc. Chiar şi cu cele 2000 de angajari, deficitul de cadre al Poliţiei Naţionale este mult mai mare.
Şefii poliţiei naţionale sunt convinşi că, în plină criză ecomică, cele 16 milioane de lei vechi pe lună sunt o leafă bună pentru un poliţist începător.
Chiar dacă oferta e tentantă doritorii trebuie să treacă de vizita medicală şi un test psihologic dificil, iar apoi îi aşteaptă o lună de pregătire la scoala de la Slatina. Abia apoi, pot lucra la ordine pubică, la poliţia rutieră sau transporturi.
Observator

×
Subiecte în articol: angajare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close