Antena 3 CNN Actualitate Poliţia trece pe roşu în Bucureşti. Ciocan: "Poliţiştii, în misiune şi când patrulează" (VIDEO)

Poliţia trece pe roşu în Bucureşti. Ciocan: "Poliţiştii, în misiune şi când patrulează" (VIDEO)

Poliţia trece pe roşu în Bucureşti. Ciocan: "Poliţiştii, în misiune şi când patrulează" (VIDEO)
12 Feb 2010   •   12:10

Regulile de circulaţie nu sunt pentru toată lumea. Dacă pentru forţarea culorii galbene la semafor, cu puţin noroc, te poţi alege doar cu amendă, atunci când treci pe roşu îţi pierzi permisul de conducere. Poliţiştii nu au însă astfel de probleme.

O demonstrează un filmuleţ postat pe site-ul www.trafictube.ro în care se poate observa cum o maşină de poliţie trece, în intersecţia de la Universitate, atât pe galben, cât şi pe roşu.

Maşina poliţiei nu are semnalele luminoase pornite, semn că nu se deplasează către o situaţie de urgenţă. Singura urgenţă, după cum remarcă şi autorul filmuleţului, este ?alimentarea cu pahare de plastic? a unui alt echipaj de poliţie, oprit chiar după intersecţia cu pricina.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, urcaţi-le pe site-ul VideoNews




Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan a fost contactat de Antena 3. Acesta a spus că, în mod normal, participanţii la trafic ar trebui să acorde prioritate maşinilor de poliţie, chiar dacă acestea nu au smenalele sonore sau luminoase în funcţiune. Asta pentru că poliţiştii sunt, de fapt, întoteauna în misiune. Cu toate acestea, poliţiştii trebuie să se asigure că nu vor provoca un incident în trafic, chiar şi atunci când sunt în misiune.

Christian Ciocan a spus că maşina din imagine va fi identificată şi se va face o anchetă în legătură cu echipajul care a fost surprins trecând pe roşu, de cameramanul amator.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: rosu semafor
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close