Antena 3 CNN Actualitate Polițistul care a mers în uniformă la prostituate și apoi a provocat un accident auto a fost reținut. Ce le-a declarat procurorilor

Polițistul care a mers în uniformă la prostituate și apoi a provocat un accident auto a fost reținut. Ce le-a declarat procurorilor

Polițistul din Buzău care a mers în uniformă la prostituate și apoi a provocat un accident auto a fost reținut pentru 24 de ore. În faţa anchetatorilor cât şi a presei agentul a făcut declarații halucinante. 

Polițistul care a mers în uniformă la prostituate și apoi a provocat un accident auto a fost reținut. Ce le-a declarat procurorilor
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2022   •   17:15

Incidentul cu prostituata a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar accidentul a avut loc sâmbătă în apropierea orașului Râmnicu Sărat. Mașina condusă de polițist a lovit două autoturisme staționate și nu au fost decât pagube materiale.

Polițistul de 36 de ani este cercetat disciplinar pentru toate faptele sale. Agentul s-a angajat la Poliție în urmă cu șase ani.

În urma actelor procedurale efectuate de către polițiști și a cercetărilor procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, agentul de poliție a fost reținut pentru 24 de ore, au anunțat autoritățile.

Întrebat  dacă are ceva de declarat, polițistul le-a făcut semne obscene jurnaliștilor. Mai mult, atât în faţa procurorilor cât şi a presei polițistul a declarat că se află sub tratament psihiatric.

 

 

×
Subiecte în articol: politist prostituate
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close