Antena 3 CNN Actualitate Polițist din Brașov: Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns ”dezvoltatori imobiliari” și politicieni și râd de noi!

Polițist din Brașov: Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns ”dezvoltatori imobiliari” și politicieni și râd de noi!

Scandalul descinderii la „adresa greșită” a polițiștilor brașoveni a împărțit România în două. Pe de o parte sunt polițiștii de sub Tâmpa, care susțin că descinderea la casa familiei consilierului județean PNL Andrei Kadas s-a făcut civilizat, oamenii legii fiind liniștiți și protectori față de copii, iar pe de altă parte este politicianul care îl face gunoi pe șeful Poliției Brașov.

Polițist din Brașov: Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns ”dezvoltatori imobiliari” și politicieni și râd de noi!
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
17 Feb 2020   •   09:20

„Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns dezvoltatori imobiliari și politicieni și râd de noi!”, își strigă nemulțumirea un polițist brașovean, într-un interviu pentru Libertatea.

Umiliți după ce s-a spus că au intrat la adresa greșită și că au terorizat doi copii, polițiștii din Brașov au pus la dispoziția superiorilor din București imaginile descinderii din casa familiei consilierului județean PNL Andrei Kadas. ”Ele au fost făcute cu camera unuia din echipă, căci nu avem fonduri, dar oamenii știu că pot apărea astfel de situații și încearcă să se protejeze”, a explicat pentru ziar unul dintre polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate.

„Scene de coșmar, astăzi, pentru o mamă și cei doi copii ai ei, ambii minori”, a sunat știrea Brașov TV, post unde politicianul este producător general. „Agenţi ai trupelor speciale din Brașov au năvălit în casa în care se aflau femeia și cei mici”.

Mama copiilor, fosta soție a lui Kadas, i-a acuzat de brutalitate pe polițiști. Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni… intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic.

Vechi partener de afaceri cu membrii clanului Alexa, cei căutați de polițiști în patru țări, inclusiv la aceste descinderi din Brașov, pentru infracțiuni informatice în SUA, Kadas susține că, în ceea ce privește intervenția de la casa familiei sale, totul a fost un abuz. 
 

×
Subiecte în articol: descindere gresita
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close