Antena 3 CNN Actualitate Poliţişti bătuţi şi ameninţaţi cu moartea, în Arad. Unul dintre agresori şi-a tăiat cătuşele cu flexul

Poliţişti bătuţi şi ameninţaţi cu moartea, în Arad. Unul dintre agresori şi-a tăiat cătuşele cu flexul

A fost scandal monstru noaptea trecută într-un cartier din Arad. Mascaţii au descins acolo după ce doi poliţişti au fost bătuţi crunt, unul dintre ei fiind chiar spitalizat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Aug 2023   •   12:25

Unul dintre bătăuşi a fost încătuşat de poliţişti, dar a reuşit să-și taie cătușele cu flexul! Acesta din urmă a fost reţinut, însă ceilalţi agresori au reuşit să fugă.

"La data de 15.08.2023 a fost înregistrat dosar penal în care, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ efectuează cercetări faţă de suspecţii B.F.E, persoană fizică, cetăţean român, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, (...) şi faţă de inculpatul B.F, persoană fizică, cetăţean român, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, (...). În fapt, s-a reţinut că, infracţiunile menţionate au fost comise, în data de 15.08.2023, în intervalul orar 22:00-23:00, în timp ce inculpaţii BFE şi BF se aflau în loc. Buteni, în dreptul imobilului cu nr.administrativ 474, pe carosabil, şi care, au agresat fizic pe agenţii de poliție M.D şi I.M din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Sebiș aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fiindu-le cauzate leziuni care necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale, totodată proferând amenințări cu moartea la adresa celor doi agenți de poliție, şi executând gesturi ameninţătoare faţă de aceştia, cauzându-le astfel o stare de temere.

În dosarul penal mai sus menţionat la data de 15.08.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus luarea măsurii reţinerii faţă de cei doi suspecţi pe o durată de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor anterior menţionate urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gurahonţ cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. În prezenta cauză, cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Facem precizarea că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale, sunt reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

×
Subiecte în articol: Arad IPJ Arad politisti
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close