Antena 3 CNN Actualitate Polițiști bătuți și loviți cu lopețile, scandal uriaș într-un cartier din Codlea. 4 persoane au fost reținute

Polițiști bătuți și loviți cu lopețile, scandal uriaș într-un cartier din Codlea. 4 persoane au fost reținute

Polițiștii locali au răspuns unui apel 112 după o ceartă între 2 clanuri. Oamenii legii s-au deplasat în cartierul Mălin, din Codlea, unde situația a degenerat, aceștia fiind luați la bătaie.

Polițiști bătuți și loviți cu lopețile, scandal uriaș într-un cartier din Codlea. 4 persoane au fost reținute
Sursa foto: hepta
21 Apr 2020   •   08:22

Update 10.00. Patru persoane au fost reținute după răfuiala sângeroasă de la Codlea, unde 2 polițiști sunt în stare gravă după ce au încercat să departă 2 clanuri. Din primele informații, se pare că este vorba despre romi veniți din Diaspora. 

Cel puțin doi polițiști sunt acum în stare gravă, după ce au fost loviți în cap cu lopețile de către mai mulți romi. Forțele de ordine încercau să aplaneze un conflict izbucnit între aceștia, însă violențele s-au îndreptat asupra lor. 

A fost nevoie de intervenția grupării mobile de jandarmi pentru a aplana conflictul. Cei doi răniți au fost scoși de către un coleg de la locul confruntării. Se pare că aceștia au nevoie de îngrijiri medicale, unul fiind lovit puternic la cap, iar altul, la picioare.

Potrivit IPJ Brașov, în timpul confruntării, șase persoane au fost rănite. Este vorba se pare despre doi polițiști locali, un jandarm și un polițist de la Poliția Națională. De asemenea, doi dintre romii implicați în violențe ar fi fost transportați la Spitalul Județean Brașov.

 

 

×
Subiecte în articol: romi tigani bătaie Codlea Politie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close