Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul-erou care a salvat o tânără de la sinucidere, decorat şi recompensat cu 2.000 lei

Poliţistul-erou care a salvat o tânără de la sinucidere, decorat şi recompensat cu 2.000 lei

Poliţistul-erou care a salvat o tânără de la sinucidere, decorat şi recompensat cu 2.000 lei
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    04 Ian 2012   •   10:49

Poliţistul care a salvat în ultima clipă o fată de 18 ani care a încercat să se sinucidă a fost decorat şi recompensat de primarul din Dej. Edilul a decis să-l facă cetăţean de onoare, după ce agentul s-a aruncat în apele îngheţate ale Someşului pentru a o salva pe adolescentă, chiar dacă ştia că îşi pune propria viaţă în pericol.

Poliţistul-erou a fost decorat de Primăria Dej, dar a primit şi o recompensă în valoare de 2.000 de lei. Oamenii legii din Dej sunt mândri de colegul lor.

În noaptea de revelion, agentul s-a aruncat în apele îngheţate ale Someşului şi a reuşit să salveze o tânără de 18 ani care a încercat să se sinucidă.

Poliţistul i-a făcut respiraţie gură la gură chiar în apă şi a stat cu ea în braţe minute în şir, în apa rece, chiar dacă ştia că îşi pune viaţa în pericol. Agentul nu i-a dat drumul fetei din braţe din cauza curenţilor puternici, iar orice mişcare ar fi fost fatală. După o jumătate de oră, cei doi au fost scoşi din apă de pompieri. Atât tânăra cât şi poliţistul au ajuns la spital.

Nu e pentru prima dat când poliţistul sare în ajutorul concetăţenilor săi. În urmă cu câţiva ani, agentul a salvat viaţa unui tânăr care şi-a dat foc în faţa uşii iubitei sale, supărat că aceasta se despărţise de el.


×
Subiecte în articol: sinucidere tanara Dej decorat
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close