Antena 3 CNN Actualitate Ponta: "Responsabilitate nu înseamnă şi vină. MAI şi-a făcut DATORIA"

Ponta: "Responsabilitate nu înseamnă şi vină. MAI şi-a făcut DATORIA"

Ponta: "Responsabilitate nu înseamnă şi vină. MAI şi-a făcut DATORIA"
de O.P.    |    24 Ian 2014   •   10:29

Premierul Ponta a transmis reprezentanţilor Ministerului de Interne că are încredere în ei şi că îi va apăra indiferent ce se spune la TV, legat de accidentul aviatic de luni, arătând că şeful IGSU şi-a făcut datoria, iar miniştrii vin şi pleacă deşi asumarea responsabilităţii nu înseamnă şi vină.

Aflat la sediul Ministerului de Interne, Ponta a transmis reprezentanţilor instituţiei că are încredere în ei "indiferent ce se spune sau nu se spune pe la televizor" şi că îi va apăra împotriva oricui care generalizează, fiind nevoie să fie îndreptate şi problemele care nu funcţionează.

Premierul a adăugat că şeful IGSU şi-a făcut datoria, că miniştrii vin şi pleacă, chiar dacă asumarea răspunderii nu este acelaşi lucru cu vinovăţia.

„Ministerul de Interne este coloana vertebrală a statului român şi, în ceea ce mă priveşte, am totală încredere în capacitatea dumneavostră de acţiune, am tot respectul pentru ceea ce faceţi în fiecare zi. Indiferent de ceea ce se spune la televizor, aveţi tot sprijinul meu, toată încrederea mea şi am venit să vă cer doar să vă faceţi în continuare datoria foarte bine”, a spus premierul.

„O să vă apăr cu toate forţele şi împotriva oricui va veni să generalizeze lucruri care n-au funcţionat, chiar dacă, vorbind de accidentul de luni, vina nu aparţine structurilor Ministerului de Interne, ci altor structuri şi instituţii ale statului”, a adăugat Victor Ponta.

„Am venit să vă spun foarte clar să vă vedeţi de misiuni în continuare, aveţi la conducere un ministru interimar, domnul Oprea, care ştie foarte bine cum funcţionează ministerul şi ştie foarte bine care sunt mecansimele de autoritate”, a mai precizat primul ministru.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta MAI accident aviatic Apuseni
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close