Antena 3 Actualitate Porturile de la Marea Neagră au fost închise, din cauza ceţii

Porturile de la Marea Neagră au fost închise, din cauza ceţii

de G.S.    |    12 Ian 2013   •   09:42
Porturile de la Marea Neagră au fost închise, din cauza ceţii
Sursa foto: Foto: tulcea-info.ro

Operaţiunile portuare au fost sistate, sâmbătă dimineaţă, în porturile constănţene, din cauza ceţii dense, vizibilitatea pe mare scăzând sub o jumătate de milă marină, conform Mediafax.
   
Potrivit autorităţilor portuare, manevrele de încărcare şi descărcare ale navelor în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim şi fluvial, au fost suspendate la scurt timp după miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Portul Midia începând cu ora 07.30, iar în Portul Mangalia de la ora 08.00, din cauza vizibilităţii extrem de scăzute, în condiţii de ceaţă.
   
De asemenea, din acelaşi motiv, a fost oprit tranzitul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunăre - Marea Neagră.
   
Toate manevrele şi operaţiunile portuare vor fi reluate imediat ce condiţiile meteorologice se vor îmbunătăţi.
   
De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă şi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, unde vizibilitatea scade, pe locuri, sub 100 de metri, în timp ce în unele zone din judeţul Constanţa vizibilitatea scade sub 30 de metri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close