Antena 3 CNN Actualitate ”Șoferii sunt mai respectați aici, față de Italia”. Povestea lui Raffaele, șoferul italian de autobuz de la Iași. Totul a început după ce s-a îndrăgostit de o româncă

”Șoferii sunt mai respectați aici, față de Italia”. Povestea lui Raffaele, șoferul italian de autobuz de la Iași. Totul a început după ce s-a îndrăgostit de o româncă

Raffaele, un italian în vârstă de 54 de ani, a decis să lase în urmă țara în care s-a născut pentru a se muta în România, unde s-a angajat șofer de autobuz. Totul a început în momentul în care s-a îndrăgostit de o româncă.

”Șoferii sunt mai respectați aici, față de Italia”. Povestea lui Raffaele, șoferul italian de autobuz de la Iași. Totul a început după ce s-a îndrăgostit de o româncă
Sursa foto: Compania de Transport Public Iași / Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   09:32

Raffaele a povestit cum a ajuns să se mute în România într-un videoclip postat pe canalul de Youtube al Companiei de Transport Public Iași.

Totul a început în momentul în care Raffaele s-a îndrăgostit de o româncă pe care a cunoscut-o în Italia.

Ulterior, cei doi s-au mutat în România, construind împreună o casă la țară.

"M-am îndrăgostit de o femeie din România. Ne-am cunoscut în Italia, în 2001. În 2009, am făcut casă în România, la țară.

În Italia, Raffaele a lucrat ca șofer de autobuz în sectorul privat, însă spune că în țara noastră are parte de mai mult respect. 

"Am fost primit foarte bine. Mă descurc, traseele nu sunt atât de grele. Șoferii sunt mai respectați aici, față de Italia.

Iașul este foarte frumos, un oraș dezvoltat", a spus italianul.

Raffaele vorbește foarte bine limba română, mergând în Italia doar în vacanțe.

"Raffaele s-a dedicat nu doar profesiei de șofer, dar și integrării în cultura și comunitatea locală, a învățat limba română și s-a adaptat noilor condiții de viață.

Raffaelle rămâne în Iași, consideră acum România casa sa și alege să viziteze Italia doar în vacanțe", au transmis reprezentanții Companiei de Transport Public Iași.

×
Subiecte în articol: italian sofer autobuz Iași
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close