x close

Premierul Ponta: Tratez cu indiferenţă "ieşirile" preşedintelui Traian Băsescu

de D.D.    |    24 Iul 2013   •   15:41
Premierul Ponta: Tratez cu indiferenţă "ieşirile" preşedintelui Traian Băsescu 407 Foto: Intact Images
Preşedintele USL, premierul Victor Ponta, a declarat că va continua să ignore şi să trateze cu indiferenţă şi umor "ieşirile" preşedintelui Traian Băsescu. Premierul a arătat că orgoliile provocate de pierderea puterii îl privesc doar pe acesta, informează Mediafax.

"O colaborare instituţională între Guvern şi Preşedinţie trebuie să aibă la bază interesul public, nu interese personale, demagogice, generate de lansarea unui partid", a spus Ponta.

Premierul a spus că şi în octombrie anul trecut au existat declaraţii demagogice ale preşedintelui, de genul celor lansate la începutul acestei săptămâni, care au fost însă sancţionate de populaţie la votul din decembrie.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că va lua în 23 august o decizie definitivă privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, explicând că lipsa sa de încredere în Ovidiu Silaghi este urmare a performanţei acestuia la Ministerul Transporturilor, când nu s-a evidenţiat cu nimic.

Băsescu a mai afirmat că anunţul Guvernului că trebuie aşteptat avizul Consiliului Concurenţei pentru semnarea contractului de privatizare a CFR Marfă este o "intoxicare şi o minciună". Preşedintele a adăugat că firma care a câştigat licitaţia pentru a cumpăra CFR Marfă nu are banii necesari pentru a plăti suma convenită şi caută bani "pe la bănci".

Citeşte mai multe despre:

Victor Ponta Traian Basescu Ovidiu Silaghi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati