Antena 3 CNN Actualitate Premierul Tudose nu merge la recepția de Ziua Națională, de la Palatul Cotroceni. Care este motivul

Premierul Tudose nu merge la recepția de Ziua Națională, de la Palatul Cotroceni. Care este motivul

Premierul Tudose nu merge la recepția de Ziua Națională, de la Palatul Cotroceni. Care este motivul
Sursa foto: Foto: gov.ro
27 Noi 2017   •   20:05

Mihai Tudose a anunţat, luni, că nu va participa la recepţia organizată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale, el invocând faptul că are nişte „probleme” în Brăila. El spune, însă, că va fi prezent la parada de Ziua Națională a României, de la Arcul de Trimf. Tot acolo urmează să fie prezent și liderul PSD Liviu Dragnea, potrivit secretarului general al PSD, Marian Neacșu.

Premierul a fost întrebat luni, la Parlament, dacă va participa la recepţia organizată de preşedintele Iohannis. „Nu e vorba de decizie. Nu pot să merg la recepţie, având nişte probleme la Brăila. La paradă merg”, a spus Mihai Tudose.

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu a dezvăluit, luni, unde va merge liderul PSD Liviu Dragnea, de ziua națională a României.

Întrebat dacă există o decizie în PSD referitoare la locul unde va merge liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, de 1 Decembrie, Neacşu a răspuns: „Din câte ştiu până în momentul ăsta, preşedintele partidului şi mare parte din conducerea partidului vor participa la paradă aici, la Bucureşti, inclusiv Liviu Dragnea”, scrie libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: mihai tudose 1 Decembrie cotroceni receptie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close