Antena 3 CNN Actualitate Preot filmat când sfinţeşte un Porsche de zeci de mii de euro şi dă cu mir pe motorul V8

Preot filmat când sfinţeşte un Porsche de zeci de mii de euro şi dă cu mir pe motorul V8

Momentul în care un preot sfinţeşte o maşină de zeci de mii de euro a devenit viral pe TikTok, mai ales că ritualul nu a fost realizat oricum, ci cu o pensulă îmbibată în mir.

Preot filmat când sfinţeşte un Porsche de zeci de mii de euro şi dă cu mir pe motorul V8
Sursa foto: TikTok | boosigor
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Ian 2023   •   14:33

Obiceiul de a sfinţi obiectele preţioase este des întâlnit la creştinii ortodocşi, credincioşii având siguranţa că, în acest fel, vor fi protejate de rău.

Proprietarul bolidului de zeci de mii de euro şi-a dorit ca noua sa achiziţie să fie, de asemenea, sfinţită şi binecuvântată de un preot.

Astfel, preotul chemat să sfinţească maşina Porsche a realizat ritualul într-un mod care a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale.

Cu o pensulă introdusă în mir, preotul a început să deseneze mai multe cruci pe motorul maşinii, întregul moment fiind filmat de proprietar.

Citeşte şi: Un preot a povestit pe TikTok că a fost în iad, după ce a suferit un infarct: "Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris"

La final, filmuleţul a fost încărcat pe internet, iar cei care l-au privit s-au amuzat copios şi au lăsat comentarii savuroase.

"Să sfinţească şi rezervorul, că acolo se duc banii", "Uită de benzină, poţi să torni agheasmă" sau "Deja s-a redus consumul cu 50%", au comentat oamenii.

×
Subiecte în articol: porsche sfintire preot
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close