Antena 3 Actualitate Președintele Camerei Deputaților: Românii au fost păcăliți și înșelați cu subscripția pentru ”Cumințenia Pământului”

Președintele Camerei Deputaților: Românii au fost păcăliți și înșelați cu subscripția pentru ”Cumințenia Pământului”

30 Noi 2016   •   13:48
Președintele Camerei Deputaților: Românii au fost păcăliți și înșelați cu subscripția pentru ”Cumințenia Pământului”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, că oamenii au fost "păcăliţi şi înşelaţi" cu subscripţia publică pentru achiziţionarea Cuminţeniei Pământului, fiind de părere că vor fi donatori care nu îşi vor mai primi banii înapoi.

”Eu cred că românii au fost minţiţi şi păcăliţi cu acest subiect care vizează Cuminţenia Pământului. Este un bun naţional, dar cred că modul în care de la 4,5 milioane de euro la cât era el evaluat, la acele 11 milioane… Din câte ştiu eu sunt organele statului care în acest moment anchetează cum s-a ajuns la această sumă”, a spus Iordache, la Alba Iulia, în cadrul unei conferinţe de presă a PSD.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că cei peste 100.000 de oameni care au donat pentru această operă au fost ”păcăliţi şi înşelaţi”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close