Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, atacat cu bere de o femeie

Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, atacat cu bere de o femeie

Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, atacat cu bere de o femeie
Sursa foto: Aristotel Cancescu
19 Sep 2009   •   20:13

Atacat cu un pahar cu bere. Preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, liberalul Aristotel Căncescu a fost victima răzbunării unei femeie nemulţumite că liberalii lui Căncescu ar fi semnalat că firma pe care o conduce face afaceri necurate. Odată cu Căncescu au mai fost stropiţi cu bere şi alţi inivitaţi de la Octoberfest-ul românesc, printre care şi consulul Germaniei la Sibiu.

Imediat după ce şi-a susţinut discursul din dechiderea festivalului berii de la Braşov, liberalul Aristotel Căncescu a coborât de pe scenă şi a fost întâmpinat de o femeie nervoasă, care i-a aruncat în faţă paharul cu bere, spunând: "Asta este pentru tot ce mi-ai făcut". Protestatara este directoarea unei firme care se ocupă de spaţii publicitare în Braşov. Preşedintele Consiliului Judeţean spune că va depune o plângere penală pentru ultraj, împotriva femeii.

Femeia nu a dorit să comenteze motivele care au împins-o la un asemnea gest. Braşovenii care au asistat la moment au comentat cu jenă gestul pe care îl consideră totuşi prea deplasat.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Aristotel Cancescu Consiliu Judetean

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close