Antena 3 CNN Actualitate Președintele Klaus Iohannis îndeamnă românii, din nou, la vot pe 26 mai

Președintele Klaus Iohannis îndeamnă românii, din nou, la vot pe 26 mai

Președintele Klaus Iohannis îndeamnă românii, din nou, la vot pe 26 mai
14 Mai 2019   •   19:43

Președintele Klaus Iohannis a lansat încă un apel pe pagina sa personală de facebook către toți românii să vină la vot, adăugând că ”noi nu suntem un neam de hoți, suntem un popor care vrea justiție dreaptă și trebuie să ne eliberăm de această guvernare eșuată și toxică a PSD”.

În opinia președintelui, referendumul său și alegerile europarlamentare sunt, ambele, ”despre viitorul nostru, al românilor”.

„Umblă politicieni prin țară să spună că votul din 26 mai nu este important. Ba da, pentru români este foarte important să dea un răspuns clar atacurilor pesediste asupra justiției. În loc să se preocupe de problemele țării, PSD a avut în cap de la bun început doar să rezolve dosarele hoților cocoțați în vârful statului. Noi nu suntem un neam de hoți, suntem un popor care vrea justiție dreaptă și trebuie să ne eliberăm de această guvernare eșuată și toxică a PSD. Într-o democrație, lucrurile se schimbă prin vot. Iar dacă vrem schimbare, pe 26 mai votăm!”, declară președintele Klaus Iohannis pe pagina sa personală de facebook.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close